۱۳۸۸ مهر ۱۴, سه‌شنبه

پرنده هاي شهر نشين

در ادامه اعتراض استادم دكتر نادعليان و گروهي از هنرمندان تهران به تخريب تپه باستاني ، من نيز به اتفاق همسرم در جنگل قائم و ماهان آثاري را اجرا نمودم.
شرح اثر :
پرنده از ديرباز در هر فرهنگي با بياني خاص و در شكلي نمادين استفاده مي شده اما با مدد از جنبش هنر محيطي در كنار بيان تصويري و نمادين پرندگان الزام تغذيه پرنده ها در محيط شهري مرا به اين حركت وا داشت و با مقداري ارزن و گاهاً پس مانده برنج مصرفي روزانه يك شهروند در رستورانها كه قرار است در پاكتهاي زباله دور از دسترس پرنده ها دفن شود شروع به طراحي پرنده ها در پاركها و پياده روهاي كم تردد شهرها كردم .
باشد كه من و همه اين طراحي ها بهانه اي شويم براي پرنده هاي شهر نشين.












هنر چيدمان Installation art

طبيعت
شرح اثر : سنگهاي استيل شده در واقع بازتابي از واقعيت طبيعتند نه حقيقت. حقيقت اين است كه طبيعت پاك و نجيب بوده اما باحضور انسان امروزي در طبيعت با واقعيتي روبرو هستيم كه مي شود گفت چهره اي بد، اما من در چيدمانهاي اولم سعي كردم بخشهايي از طبيعت را كه چهره اي بهتر دارند ارائه كنم و بعد به سراغ چهره بد طبيعت كه شايد ساخته و پرداخته من و شماست بروم .

۱۳۸۷ اسفند ۲۱, چهارشنبه

تابلوی نقاشی اله خاتی هدیه ای برای تقدیر از استاد فرهنگ شریف

استاد فرهنگ شریف در اجرای بی نظیرش در کرمان



استاد فرهنگ شریف و کریم اله خانی

۱۳۸۷ بهمن ۲۶, شنبه

روزهای عکس و خاطره

بیستمین جشنواره بین المللی هنر محیطی فرصتی بود برای بیشتر با هم بودن و تاملی بیشتر به خاستگاه زیست محیطی .
در کنار دکتراحمد نادعلیان مرد اول هنر محیطی ایران بودن انرژی مضاعفی بر ای کار در من به وجود می آورد .باید سپاسگزار این استاد ارجمند باشم و همچنین مدیران شرکت مدیریت تولید برق کرمان که در مسیر حفظ محیط زیست همیشه حامی بنده کمترین بوده اند.
...جمع صمیمی و دوستانه ای داشتیم هیچی کم نداشتیم، کار در جزیره خوب پیش می رفت و گاهی فرصتی دست میداد برای ثبت لحظه های خوب خاطره .

من واستاد ارجمندم دکتر نادعلیان

خرید آثار کنیز


تعدادی از دوستداران جزیره



من ، دکتر نادعلیان و بهمن زمانی




عکس : سامان لطفیان

بدون عنوان

... وقتی برای اولین بار پیرمرد و دریای ارنست همینگوی را خواندم در صفحات انتهائی کتاب به خاطر سختی های بسیار و امیدی که در درون پیرمرد ماهیگیربرای صید آن ماهی بزرگ جریان داشت ، بی اختیار اشک بر گونه هایم جاری شد اما امروز با گذشت سالها باز آن اتفاق به شکلی تلخ تر برایم تکرار شد ، این بار نه برای مرد ماهیگیر بلکه برای خود ماهیها، برای خاستگاه زیستی من و ماهیها.
بیستمین جشنواره بین المللی هنر محیطی / جزیره هرمز عکس : سامان لطفیان


عکس : سامان لطفیان

عکس : کریم اله خانی

عکس : محمود مکتبی

عکس : محمود مکتبی

سایه آب

باید طرح میشد جای خالی آب / بیستمین جشنواره بین المللی هنر محیطی


بدون عنوان

... چیدمان چادرزنان بومی و ماهیها شاید میتوانست بیانگر روح دریائی مردم جزیره باشد وهزاران خوبی که در حرف نمآید .
آخرین روزبیستمین جشنواره بین المللی هنر محیطی /جزیره هرمز









بدون عنوان

...آنچه در میان صخره های ساحل گم بود ماهی ای بود که با مقداری خاک قرمز رنگ منطقه فرمهایش را تقویت کردم و بخشی از ماهی را که شاید دست طبیعت خراب کرده بود با تکه چوبهای حصیری نشانه گذاری کردم. /بیستمین جشنواره بین المللی هنر محیطی جزیره هرمز


وهم و خیال

اجرا شده در بیستمین جشنواره بین المللی هنر محیطی / ساحل جزیره هرمز












مرگ باغچه

مرگ باغچه عنوان اثری است که با مدد از شعر زیبای فروغ فرخزاد در بیستمین جشنواره بین المللی هنر محیطی در جزیره هرمز اجرا نمودم . تلاش کردم با عناصر موجود درمحیط ،و نوشتن روی تن ماهیهای از بین رفته،حقیقتی تلخ را یادآور شوم . نا گفته نماند فرمول ساخت رنگ را از تجربه استاد ارجمندم دکتر احمد نادعلیان استفاده نمودم و از خاک جزیره برای نوشتن، رنگ ساختم .